Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΚΚΕ:"Τι ειπατε συντροφοι??"

Το 1931 η 4η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ, στην πολιτική του απόφαση, αναφέρει:

«10. Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό, που κατέκτησε διά της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες (Μακεδονία και Θράκη)... Το ΚΚ της Ελλάδας διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού, για τη Μακεδονία και τη Θράκη, το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το ελληνικό κράτος, του δικαιώματος για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη, και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη του πληθυσμού των περιφερειών αυτών για την εθνική τους απελευθέρωση»

Το ΚΚΕ σημερα :
"Δεν υπαρχουν μειωνοτητες στην Ελλαδα, πρεπει να βρεθει αμοιβεα λυση στο ονομα της ΠΔΓΜακεδονιας με ΑΥΣΤΗΡΑ γεωγραφικο προσδιορισμο, πεταμε χαρταετο για τους πολιτικους προσφυγες του Εμφυλιου, γραφουμε στα @@δια μας τα δικαιοματα αυτοπροσδιορισμου και αυτοδιαθεσης των λαων παραβλεποντας τις αρχες που πηραμε απο τους ιδεολογικους μας πατερες Μαρξ,Λενιν και λοιπους"

Αφου η Ελλαδα δεν επαψε να ειναι ιμπεριαλιστικο, αφου προσπαθει να υποταξει με το κεφαλαιο του τις γειτωνικες δημοκρατιες , αφου στερει δικαιοματα αυτοπροσδιορισμου στους Μακεδονες εντος και εχτος συνορων, αφου καταστελει καθε φωνη για ανθρωπινα δικαιοματα στην επικρατεια του , μηπως η συμερινει σταση του ΚΚΕ δηλωνει συνενοχη?? μηπως το ΚΚΕ απο ΚομμουνιστικοΚΕ εχει γινει ΚαπιταλιμπεριαλιστικοΚΕ?? Μηπως ψιθιριζει και αυτο μαζι με τον Κυρκο "συντροφοι ,ευτυχως ηττηθηκαμε , αλλα μην βγει παραεξω"??
Αλεκα και λοιποι συντροφοι αν ειστε ακομα κομμουνιστες διαψευστε με!!!! Αλλαξτε επιτελους σταση η αλλαξτε ονομα...

ΥΓ δεν ζηταμε να αποχωριστουμε απο το ελληνικο κρατος (κινηση που θα ηταν ακρως επικινδινηγια την ειρηνη στα βαλκανια και προς οφελος του ιμπεριαλισμου ,αν γινοταν σημερα) -αλλα δεν μπορει το κομμα που οι παππουδες μας στιριξαν τον αγωνα τους για εθνικη και κοινωνικη απελευθερωση, να πουλα οχι μονο τον αγωνα τους αλλα και τα ιδια τα ιδανικα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι πρεσβευει!!
Θελουμε απλα τον σεβασμο που μας αναλογει και που επι εναν περιπου αιωνα στερηθηκαμε απο τις επιχειρισεις καταστολεις του ιμπεριαλιστικου ελληνικου κρατους, και που πολυ λιγοι μιλανε για αυτα τα ζητηματα!!