Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Λα.Ο.Σ. : γλωσσα λανθανουσα , την αληθεια λεγει

Οπως βλεπουμε στα δημοσιευμενα βιντεο οι εκπροσωποι του Λαϊκου Ορθοδοξου Συναγερμου, παρα τις πορειες, τους "αγωνες" και τις συγκεντρωσεις για το ονομα Μακεδονια , αποκαλουν την Δημοκρατια της Μακεδονιας με το συνταγματικο της ονομα (μαλλον τους ξεφευγει) .

Ως γνωστον το Λα.Ο.Σ εχει μια ξεκαθαρη θεση: Θελει να δημιουργει προβληματα μεταξυ των λαων υποσκαπτοντας την ενοτητα μεταξυ των πολιτων , δημιουργωντας ταραχες και γενικοτερα προκαλοντας συγχυση στον κοσμο!!

Ελληνικος και Μακεδονικος λαος μπορουμε να συνυπαρχουμε χωρις εντασεις , και ενομενοι μπορουμε να πετυχουμε πολλα!! Τα Βαλκανια ειναι μια περιοχη ευλογημενη ως προς τον φυσικο της πλουτο αλλα πονεμενη απο τις διχονιες των λαων που την κατοικουν- γιαυτο οι Ιμπεριαλιστες μας θελουν χωρισμενους και τσακωμενους .

Ολοι οι προοδευτικοι ανθρωποι των Βαλκανικων χωρων εχουμε χρεως να υπερασπιστουμε την ενοτητα των λαων μας και αδελφομενοι να παλεψουμε για ενα κοινο οραμα για την ειρηνη , την δημοκρατια και την ευημερια ΟΛΩΝ!! Η περιοχη μας ειναι οτι πιο κομβικο στον παγκοσμιο γεωπολιτικο χαρτη- δεν πρεπει να την χαρισουμε στα χερια των ιμπεριαλιστων , και των εθνικιστων για να καταστρεψουν με τον παραλογισμο τους ολον τον πλανητη!!!!!!!

Ο παραλογισμος τους ειναι γνωστος για τις καταστρεπτικες του συνεπιες ,τοσο ιστορικα οσο και στην συγχρονη πραγματικοτητα,και θεωρω οτι καθε νοημομωνας ανθρωπος,ανεξαρτητα ιδεολογικης θεσης τον βλεπει και τον καταδικαζει-το Λα.Ο.Σ ειναι απλα μια εκφραση αυτης, της παγκοσμιας αστικης και μικροαστικης νοοτροπιας που προκαλει ολην αυτην την αναστατωση ,στην ελληνικη κοινωνια.

Οι Μακεδονες, μαζι με τους Ελληνες δημοκρατες λεμε οχι στο Λα.Ο.Σ. και στην παραπερα ανοδο της ακροδεξιας,γιατι αγαπαμε την ειρηνη, γιατι παντα αγωνιζομασταν για τα ιδανικα της δημοκρατιας , και γιατι πανω απο ολα ειμαστε καλοι συγκατοικοι στον Βαλκανικο χωρο!!