Κυριακή 9 Μαΐου 2010

65 χρονια αντιφασιστικης νικης των λαων της Ευρωπης....αλλα στην Ελλαδα ακομα να ερθει η δημοκρατια



Πριν 65 χρονια ο Κοκκινος Στρατος απεδειξε οτι ειναι ο ισχυροτερος ολων! Μπηκε θριαμβευτηκα στο Βερολινο (που κρατουσε σχεδον μια βδομαδα σε πολιορκεια) και υψωσε την σημεια με το σφυροδρεπανο πανω απο την τιμωριμενη πια πολη, την πολη που τιμωρησε για ενα σωρρο εγκληματα κατα τις δημοκρατιας στην Ευρωπη, για ενα σωρο εγκληματα κατα της ανθρωποτητας!

Σαν σημερα ,πριν απο 65 ο γερμανικος φασισμος (Nazional-sozialismus) νικηθηκε ,οσο και αν αυτο στεναχωρει παρα πολλους συνεχιστες του , αυτο το ιδεολογικο-εγκληματικο κινημα υπεστη την μεγαλυτερη του ηττα , στην μεγαλυτερη του προσπαθεια να γινει αυτοκρατορεια ( Reich).... Δυστυχως ομως , οπως ελεγε ο Γερμανος φιλοσοφος Friedrich Niezsche (ο οποιος,καθως και το πληθος των Γερμανωνδιανοουμενων, που προηγηθηκαν των Ναζι, χρεισημοποιηθηκε και αυτος στην προπαγανδα του Χιτλερ) , η ελευθερια και η δημοκρατια ειναι ιδανικα που πρεπει να πολεμας διαρκως για αυτα, διαλλως τα χανεις! Η ηττα του φασιμου δεν θα γινει ποτε οριστικη αν δεν πολεμαμε καθε μερα για την δημοκρατια την χανουμε! Δυστυχως στην χωρα μας την δεν την ζησαμε , τουλαγχιστον στον αιωνα που περασε!

Στο παραπανω βιντεο φαινονται ανθρωποι που ,οι ιδιοι ή οι οικεγενειες τους πολεμησαν για ενα καλυτερο δημοκρατικο αυριο αυτου του τοπου ! Μιλανε ανθρωποι μεγαλοι σε ηλικεια που δεν μπορουν ουτε να περασουν εξω απο το πατρικο τους σπιτι, που δεν μπορουν να δουνε τους λιγους συγγενεις που αφησανε πισω! Ανθρωπους που υποφερανε, ανθρωπους που δικαστηκαν (κυριολεκτικα και μεταφορικα) και καταδικαστικαν σε ισοβια εξορια ! Ανθρωποι που οι δημοκρατικες και σοσιαλ-ληστρικες κυβερνησεις τους πετανε εχτος συνορων για παραπανω απο μισο αιωνα.

Και το μονο εγκλημα τους , ειναι οτι δεν ειναι "Ελληνες το γενος" ! Ναι , ειναι οι <<τρισκαταρατοι>> (Σλαβο)Μακεδονες , που "κλεβουν" ελληνικη(?) ιστορια , που καπηλευουνται ελληνικοτατο(?) ονομα ,που ,ακουσον ακουσον, θελουν αδεια εισοδου στην Ελλαδα, και διεκδικουνε οτι τους απαγορευει ΑΔΙΚΩΣ το ελληνικο κρατος ...... Σας θυμιζει κατι?? Μονο που τους αριθμους στην λιστα των ανεπιθυμιτων δεν τους φερουν στο χερι τους, διπλα στο αστερακι του Δαυιδ ή ή πιο σωστα στον ηλιο του Κουτλες. Υστερα γιορταζουμε την πτωση του φασισμου/εθνοσοσιαλισμου στην Γερμανια , αλλα δυστυχως χωρις να κανουμε σοβαρα πραγματα για να πεσει το τελευταιο του προπυργειο-το οποιο δυστυχως ειναι η χωρα μας!

9 Μαιου 1945-9 Μαιου 2010 Τιμη σε οσους προσφεραν στους αντιφασιστικους αγωνες του τοτε , κουραγιο σ οσους παλευουν τον καθε φασισμο ΣΗΜΕΡΑ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ο αγαπητος "πατερουλης" Σταλιν



Το βιντεο που παρουσιαζεται αναφερει τα σημαντικοτερα εγκληματα που διατηρησαν στην εξουσια τον κοκκινο φασιστα Ιωσηφ Βησσαριονοβιτς Γιουγκασβηλη και ποραναγγελει μια ερευνα που θα ακολουθηση περι των σχεσεων του μακεδονικου κινηματος με τον κομμουνισμο και την προδωσια που υπεστησαν οι προγονοι μας απο τους "συντροφους" μας!!

Σημειωση: ο Δρομος για τους Μακεδονες ειναι η αριστερα-αλλα καποια στιγμη πρεπει να αναθεωρηθουν ορισμενες εννοιες και να παψουν επιτελους να θεωρουνται αριστεροι (εντος και εχτος συνορων) ατομα που πουλησαν τους αγωνες για μια δικαιοτερη κοινωνια, χωρις διακρισεις εις βαρος κανενος! ατομα που εξεληχθηκαν στους μεγαλιτερους φασιστες καθως και οι οπαδοι τους.