Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΚΚΕ:"Τι ειπατε συντροφοι??"

Το 1931 η 4η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ, στην πολιτική του απόφαση, αναφέρει:

«10. Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό, που κατέκτησε διά της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες (Μακεδονία και Θράκη)... Το ΚΚ της Ελλάδας διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού, για τη Μακεδονία και τη Θράκη, το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το ελληνικό κράτος, του δικαιώματος για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη, και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη του πληθυσμού των περιφερειών αυτών για την εθνική τους απελευθέρωση»

Το ΚΚΕ σημερα :
"Δεν υπαρχουν μειωνοτητες στην Ελλαδα, πρεπει να βρεθει αμοιβεα λυση στο ονομα της ΠΔΓΜακεδονιας με ΑΥΣΤΗΡΑ γεωγραφικο προσδιορισμο, πεταμε χαρταετο για τους πολιτικους προσφυγες του Εμφυλιου, γραφουμε στα @@δια μας τα δικαιοματα αυτοπροσδιορισμου και αυτοδιαθεσης των λαων παραβλεποντας τις αρχες που πηραμε απο τους ιδεολογικους μας πατερες Μαρξ,Λενιν και λοιπους"

Αφου η Ελλαδα δεν επαψε να ειναι ιμπεριαλιστικο, αφου προσπαθει να υποταξει με το κεφαλαιο του τις γειτωνικες δημοκρατιες , αφου στερει δικαιοματα αυτοπροσδιορισμου στους Μακεδονες εντος και εχτος συνορων, αφου καταστελει καθε φωνη για ανθρωπινα δικαιοματα στην επικρατεια του , μηπως η συμερινει σταση του ΚΚΕ δηλωνει συνενοχη?? μηπως το ΚΚΕ απο ΚομμουνιστικοΚΕ εχει γινει ΚαπιταλιμπεριαλιστικοΚΕ?? Μηπως ψιθιριζει και αυτο μαζι με τον Κυρκο "συντροφοι ,ευτυχως ηττηθηκαμε , αλλα μην βγει παραεξω"??
Αλεκα και λοιποι συντροφοι αν ειστε ακομα κομμουνιστες διαψευστε με!!!! Αλλαξτε επιτελους σταση η αλλαξτε ονομα...

ΥΓ δεν ζηταμε να αποχωριστουμε απο το ελληνικο κρατος (κινηση που θα ηταν ακρως επικινδινηγια την ειρηνη στα βαλκανια και προς οφελος του ιμπεριαλισμου ,αν γινοταν σημερα) -αλλα δεν μπορει το κομμα που οι παππουδες μας στιριξαν τον αγωνα τους για εθνικη και κοινωνικη απελευθερωση, να πουλα οχι μονο τον αγωνα τους αλλα και τα ιδια τα ιδανικα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι πρεσβευει!!
Θελουμε απλα τον σεβασμο που μας αναλογει και που επι εναν περιπου αιωνα στερηθηκαμε απο τις επιχειρισεις καταστολεις του ιμπεριαλιστικου ελληνικου κρατους, και που πολυ λιγοι μιλανε για αυτα τα ζητηματα!!

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Ψηφιστε ποιος ειναι διασημος


Η δικη μου προταση
http://www.whopopular.com/Pavlos-Voskopoulos

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Λα.Ο.Σ. : γλωσσα λανθανουσα , την αληθεια λεγει

Οπως βλεπουμε στα δημοσιευμενα βιντεο οι εκπροσωποι του Λαϊκου Ορθοδοξου Συναγερμου, παρα τις πορειες, τους "αγωνες" και τις συγκεντρωσεις για το ονομα Μακεδονια , αποκαλουν την Δημοκρατια της Μακεδονιας με το συνταγματικο της ονομα (μαλλον τους ξεφευγει) .

Ως γνωστον το Λα.Ο.Σ εχει μια ξεκαθαρη θεση: Θελει να δημιουργει προβληματα μεταξυ των λαων υποσκαπτοντας την ενοτητα μεταξυ των πολιτων , δημιουργωντας ταραχες και γενικοτερα προκαλοντας συγχυση στον κοσμο!!

Ελληνικος και Μακεδονικος λαος μπορουμε να συνυπαρχουμε χωρις εντασεις , και ενομενοι μπορουμε να πετυχουμε πολλα!! Τα Βαλκανια ειναι μια περιοχη ευλογημενη ως προς τον φυσικο της πλουτο αλλα πονεμενη απο τις διχονιες των λαων που την κατοικουν- γιαυτο οι Ιμπεριαλιστες μας θελουν χωρισμενους και τσακωμενους .

Ολοι οι προοδευτικοι ανθρωποι των Βαλκανικων χωρων εχουμε χρεως να υπερασπιστουμε την ενοτητα των λαων μας και αδελφομενοι να παλεψουμε για ενα κοινο οραμα για την ειρηνη , την δημοκρατια και την ευημερια ΟΛΩΝ!! Η περιοχη μας ειναι οτι πιο κομβικο στον παγκοσμιο γεωπολιτικο χαρτη- δεν πρεπει να την χαρισουμε στα χερια των ιμπεριαλιστων , και των εθνικιστων για να καταστρεψουν με τον παραλογισμο τους ολον τον πλανητη!!!!!!!

Ο παραλογισμος τους ειναι γνωστος για τις καταστρεπτικες του συνεπιες ,τοσο ιστορικα οσο και στην συγχρονη πραγματικοτητα,και θεωρω οτι καθε νοημομωνας ανθρωπος,ανεξαρτητα ιδεολογικης θεσης τον βλεπει και τον καταδικαζει-το Λα.Ο.Σ ειναι απλα μια εκφραση αυτης, της παγκοσμιας αστικης και μικροαστικης νοοτροπιας που προκαλει ολην αυτην την αναστατωση ,στην ελληνικη κοινωνια.

Οι Μακεδονες, μαζι με τους Ελληνες δημοκρατες λεμε οχι στο Λα.Ο.Σ. και στην παραπερα ανοδο της ακροδεξιας,γιατι αγαπαμε την ειρηνη, γιατι παντα αγωνιζομασταν για τα ιδανικα της δημοκρατιας , και γιατι πανω απο ολα ειμαστε καλοι συγκατοικοι στον Βαλκανικο χωρο!!





Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

We , Macedonians from Greece , support Jews people , and everyone who fight against racism and xenophobia

http://vinozito.gr/news/2010/january27_g.asp

27 Ιανουαρίου - Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος

27 Ιανουαρίου 2010


Προς
Πρεσβεία Ισραήλ
Μαραθωνοδρόμων 1
Παλαιό Ψυχικό
144 52 Αθήνα


Αξιότιμε κ. Πρέσβη,

Η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος μας θέλει να σας εκφράσει την αλληλεγγύη στον εβραϊκό λαό με την ευκαιρία της 27ης Ιανουαρίου – Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.
Αυτή η μέρα θα πρέπει να τιμάται από όλους τους λαούς της γης και κανένας δεν πρέπει να ξεχάσει τα εγκλήματα που διέπραξαν οι ναζιστές ενάντια στον λαό σας.
Δυστυχώς ακόμη και σήμερα παρατηρούνται φαινόμενα βίας κατά της κοινότητας σας στη χώρα μας όπως εμπρησμοί - καταστροφή συναγωγών καθώς επίσης παρατηρούνται φαινόμενα αντισημιτισμού.

Έχοντας ζήσει και ζώντας ακόμη το ρατσισμό ως μια εθνική μη αναγνωρισμένη μειονότητα θεωρούμε απαραίτητο να αντιδράσουμε σε τέτοια φαινόμενα και να αποδοκιμάσουμε τον αντισημιτισμό, τη μη ανοχή της διαφορετικότητα, το ρατσισμό και τη ξενοφοβία.

Διότι φαινόμενα σαν και αυτά απειλούν τη δημοκρατία και δεν πρέπει επ ουδενί να λαμβάνουν χώρα σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα όπως είναι η Ελλάδα.

Η Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος είναι μια ευκαιρία να μας θυμίσει ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό ξανά σε κανένα λαό καθώς επίσης να ωθήσει τον καθένα μας ξεχωριστά αλλά και την κοινωνία μας να απαλλαγεί από τη μισαλλοδοξία και τη μη ανοχή της διαφορετικότητας.


Με εκτίμηση

Η Πολιτική Γραμματεία ΕΕΣ – Ουράνιο Τόξο